keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Pastirol


Näistä Pastirol-pastilleista muistan lähinnä näiden askien ulkomuodon.


Pastirol-askeja vuodelta 1997.

En muistanut, että näihin on liittynyt aika hauskoja mainoksia. Tietysti siis tuo Kummelien tv-mainos, mutta äkkiarvaamatta lehtiä selaillessa vastaan tuli tällainenkin:


Pastirol-mainos, Suosikki 9/1997.

Sarjakuvan tekstit menevät siis seuraavasti:
- Naiset pettävät!
- Kondomit pettävät!
- Deodorantit pettävät!
- Pastirol ei petä koskaan!

On tuo minusta aika hauska :) Myös pastillien tunnusta ja mausta on kaukaisia muistikuvia, mutten ole koskaan ollut varsinaisesti mikään pastilli-ihminen.

7 kommenttia:

  1. Hihii, muistin ton mainosbiisin sanat ja sävelen ennen kuuntelua. Aika hassua, kun en voi sanoa muistaneeni koko pastilleja moneen vuoteen. Enkä kyllä itsekään muista olenko ees koskaan syönyt niitä.

    VastaaPoista
  2. äiti söi näitä (ja minä tietysti salaa). Muistan kaikki maut elävästi :D

    VastaaPoista
  3. Applea ja salmiakia muistan syöneeni :D Ja tuo mainoslaulu oli kyllä sellainen, joka jäi elämään!

    VastaaPoista
  4. :D ihan parhaita pastilleja!

    Saatko tehtyä juttua tänne 90-luvun jäätelöistä. Omia muistoja on mm. jonkin sortin pellejäätelö mitä täytyi painaa pohjasta lisää. se jäätelö oli sellaisessa putkilossa jonka pohjassa oli jonkinlainen tikku.
    Toinen ihan hitti oli sellainen vaaleansininen pussi täynnä keltaisia ja punertavia käden ja jalan muotoisia jäätelöpaloja. en ole aivan varma oliko ne mehujäätä mutta jonkinlaisia pussissa olevia peukalon pään kokoisia jäätelöitä ne oli :)

    VastaaPoista
  5. Moi!

    Mäkin muistan nuo kädet/jalat, joita oli pussissa :)
    Joitain jäätelöitä on mainittu näissä kirjoituksissa:
    http://nuoruusdisko.blogspot.fi/2012/04/herkkupaiva.html

    ja

    http://nuoruusdisko.blogspot.fi/2012/06/90-luvun-herkkuja-taas.html

    Kirjoitan mielelläni lisää etenkin sitten, kunhan vaan saisin jostain käsiini kuvia ja tietysti muutakin tietoa. Mutta varmasti tulossa on! :)

    VastaaPoista
  6. Voi Sinua minkä teit uudelle, varomattomalle lukijalle!

    Pastirolit oli ehkä mun lapsuuteni lempikarkkeja, joiden olemassa oloa en ole muistanut vuosikausiin, mutta nyt, kun näin ja luin tämän, muistin niiden maun niin elävästi, että oli melkein kuin olisi syönyt sitä. ^_^
    (Sekot oli ihan parhaita, omput meni sekojen puutteessa ja salmiakit, jollei ollut hedelmäversioita. Tervasta ei mitään muistikuvia.)

    Ja nyt niitä tekee ihan vietävästi mieli, mutta eihän niitä enää mistään saa. :'(

    VastaaPoista
  7. HERRANJESTA! Jo vuosia oon miettiny et mikähän hitto se yks karkki mahto olla ja tämähän se, joten kiitokset tästä! :D Tunnistin heti kuvasta!
    Söin noita Appleja aina ku mentiin leffaan. Muistan ku aina halusin rasian tai pari ja ne oli jotain niiiiiiiin hyviä! Voin muistaa sen maun suussa vieläkii. Harmittaa ettei niitä enää oo, siitä nimittäin lähti miun into omenan makusiin karkkeihin mut tarpeeks hyviä on vaikee löytää mistään. Viimesen tollasen söin siis... jaa-a, millon noita sit lie viimesen kerran myyty, mut arviolta oon ollu jotain 6-8-vuotias.
    Mut ah, nyt voin metsästää lisää tietoa Pastiroleista ja TIEDÄN sentään nimen niille aivan ihanille karkeille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.