torstai 31. lokakuuta 2013

Xmas like it's 1996

Joo, mä tiedän että osa teistä kavahtaa hirmustuneena nyt, mutta faktahan on, että huomenna on marraskuu ja silloin voi sanoa, että seuraavan kuukauden jälkeen joulu on jo ohi. Lisäksi minä itse satun olemaan suuremman luokan jouluihminen, joten tässä sitä ollaan: vuoden ensimmäinen joulupostaus.

Sitä paitsi, jos haluat sisustaa kotiisi ihanan joulun, niin ompelupuuhiin pitää ryhtyä ajoissa. 

Voit vaikkapa ommella vilukissalle torkkupeiton ja tehdä paperinarusta kranssin (oma äitini harrasti näitä paperinarukransseja, niitä oli runsain mitoin). Ne kranssit näyttivät juuri tuolta kuin tuo punainen kranssi kuvan yläreunassa. Tunne ysäri kotonasi!


Ehkä viherpunaisen värimaailman sijaan suosit kuitenkin enemmän kullan ja sinisen sävyjä? Ei hätää, niilläkin kodista saa ihanan:


Mikään ei voita itsetehtyjä metallinhohtoisia valokuvakehyksiä, niin se vain on! Rupea lahjantekoon jo tänään.

Toisaalta lahjaksi voi antaa myös jotain, joka kertoo hyvästä mausta.

Mutta btw, käsi näyttää pitävän sellaista yksikorvaista kynttilänjalkaa,
eikä kahvikuppia, jos nopeasti katsoo. Tosi hienosti sommiteltu!

Ja tämä kaikki tulee toteuttaa kivan utuisessa hengessä, muistakaa se! Sehän luo tunnelmaa.

***

Kuvat: Kotivinkki joulu - Suuri joululehti 1996.

3 kommenttia:

 1. Moi,

  ois ihanaa jos tekisit postauksen jouluaaton lastenohjelmista mitä oli 90-luvun alussa. Erityisesti Yleltä tuli aamusta hyviä lyhyitä piirrettyjä. Ja tietty joulukalenteritkin kiinnostais, muistan erityisesti Histamiinin.

  VastaaPoista
 2. Oi! Meillä on mun vanhempien luona vielä niin ysäri-joulu kun vaan voi olla. Ja eipä vois kodikkaampaa tunnelmaa mistään löytää! Olenhan ollut teini ja nuori aikuinen 90-luvulla :)

  VastaaPoista
 3. satajuttua: Sellainen postaus olisi hauska! Enää mun pitää saada käsiini jonkun vuoden sanomalehti tms. josta ohjelmatiedot selviäisi. Katsotaan miten käy :)

  Ansu: Hihii, hauskaa :) Tosin onhan se aina niin, että ihmisten kodit on tosi kerroksellisia, siellä näkyvät suunnilleen kaikki vuosikymmenet joilla on elänyt. Luulen, että aika monella meistä on vanhempien luona kunnon ysärijoulu :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.