keskiviikko 5. joulukuuta 2012

4 kasettia vain 88,-

Eipä 1990-luvun loppupuoliskolla postilaatikkoon tainnut kopsahtaa montaakaan Suosikkia, joiden takakannessa ei olisi ollut näitä hienoja musiikkitilausmahdollisuuksia.

Tämä on Suosikin numeron 1/1997 takakannesta.

Minulla oli aina tapana rastittaa tai ympyröidä kiinnostavat levyt, vaikka ei meille koskaan niitä tilattukaan. Näin jälkikäteen sitä voi vain ihmetellä omia valintojaan ja mieltymyksiään joiltain osin.

Mainostajana näissä oli etupäässä Fazer Musiikkikerho. Liittyessään saattoi valita näistä luetteloista neljä cd:tä tai kasettia vain yhden hinnalla. Tämä toimi samalla periaatteella kuin lukuisat kirjakerhotkin, eli liityttyään kerho lähetti jäsenille "kuukauden äänitteen", jonka tilalle saattoi tosin valita oman suosikkinsakin.  Jäsenet saivat myös "upean kerholehden" 3-4 viikon välein. Minulle hauskinta oli todellakin vain ympyröidä näitä kiinnostavia levyjä. Kuten @tak, Ricky Martin, Hittibuumi, X-Perience, Celine Dion, Pandora, No Doubt... Toisinaan vuorossa olivat myös vhs-videot, Scandinavian Film Clubin mainokset.

Sattuiko joku teistä tilaamaan näitä levyjä?

1 kommentti:

  1. Mä tilasin kasetteja tuolta joskus 90-luvun puolivälin tienoilla. Kerran unohdin peruttaa kuukauden kasetin ja siitä tuli sitten kotona sanomista :) Muistan, että se jatkuva kasettien peruminen oli varsinainen riesa. Musiikkikerho on muuten vieläkin olemassa, taitaa olla joku Homeenter vai mikä liekään. Piti ihan tarkistaa, että vieläkö se on pystyssä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.