torstai 22. maaliskuuta 2012

90-luvun vaatteita: Hopeaa upeaa

Miettiessäni 90-luvun vaatemuotia en oikeastaan aluksi muistanut kiiltävien vaatteiden osuutta, mutta sittemmin olen törmännyt erilaisiin heijastaviin, kiiltäviin ja glitterisiin vermeisiin useasti. Mitä metallinhohtoisempi, sen parempi. Erityisen suosittuja pienen pienen tutkimusretken perusteella ovat olleet hopeat vaatteet. Ja juu, mullakin oli musta-hopea-paita. Selkä ja rintamus mustia, hihat hopeat. Super trouper upeeta. Ja niitä hopeita vaatteita on ollut vähän kaikkien päällä. Lopuksi todistusaineistoa.

Mascara-yhtyeen Kveeni. Sininen, hyvin muoviselta näyttävä mekko ja hopeinen turkistakki.

Aikakone ja hyvin tuottoisan näköiset Tähtikaaren taa -levyt.

Vengaboysin video "We like to party! (Vengabus)"
Britney Spearsin video "I was born to make you happy"

Ja aina meillä on tämä kokovartalojakkupukuun pukeutunut tyttö Macarena-videosta:

Kuvat musiikkivideosta Los del rio: Macarena

Mutta ilmeisesti tämä metalli-hopea-asia on sellainen säilyttämisenarvoinen, koska vaatekaupoista on viime aikoina alkanut löytyä entistä enemmän hohtavia vaatteita, metallinhohto tekee paluuta. Omaan kaappini ne mitä todennäköisimmin eivät koskaan tule löytämään tietään (katsotaan parin vuoden kuluttua miten kävi).

Ja luulitko, että tää hopeavillitys olisi ollut vain naisten (ja Aikakoneen Alexin ja Makin) juttu? Noup. Osasivat ne miehet suuressa maailmassakin.

Aaron Carterin avaruus-tekno-meininki. Muotia se tämäkin.

3 kommenttia:

  1. Loistava blogi, jään ehdottomasti lukijaksi! :) Olen sinua muutaman vuoden vanhempi, mutta tuttuja ysärijuttujahan täältä löytyy. Hopeanvärisiä vaatteita mulla ei ollut, mutta haaveilin hopeahousuista (sellaisista kuin Shampoon tytöillä), ja hopeanväriset pikkureput kyllä muistan, samoin glittergeelin, jolla koristeltiin kasvot ja vartalo kimaltavaksi kun lähdettiin diskoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos että luet :)

      Ja Shampoon mä olin ihan vallan unohtanut! Sitä glittergeeliä ja muuta oli jopa siinä määrin, että muistan mun yhden barbin mukana tulleen pienen tuubin kiillegeeliä.

      Poista
  2. Tuollaisia muovivaatteita tuli tehtailtua ja paljon turkista oli mukana :) Hauska.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.