perjantai 26. huhtikuuta 2013

Muistatko vuoden 1997?

Kiitos erään ihmisen, löysin Youtubesta tämän. Aivan mainio video! Vaikka olenkin kolunnut youtubea ees ja taas kaikkien blogijuttujenkin vuoksi, niin tältä videolta löytyi silti useampi ysärikappale, joka kuulostaa enemmän kuin tutulta, mutta jota en muistanut ja johon en ole törmännyt.1997, se oli vuosien vuosi!

Jos jaksat, niin mene ihmeessä katsomaan video ihan Youtubesta, sillä sen tiedoista löytyy listana kaikki videon kappaleet ja elokuva-/tv-sarjapätkät. Vai muistatko/tiedätkö kaikki ihan ilman lunttilistaakin? :) Tuolta löytyy myös osiot Remember 1999 ja Remember 2002. Videot ovat Tuubissa kovin uusia, ja oletan, että uusia osia on tulossa. Enää puuttuu se, että joku tekisi vastaavat suomalaisversiot.

2 kommenttia:

  1. Kyllä, 1997 oli tosiaan vuosien vuosi! Ei tuo 2002 ollut ollenkaan noin täynnä klassikkoja.

    Miten osa noista 1997 vuoden asioista tuntuu siltä, että justhan ne vasta tapahtui/oli suosittuja, vaikka olin silloin vasta kymmenen?

    VastaaPoista
  2. 2002 oli todellakin melko blaah! Vaikka hivenen nostalgisia viboja tuli silti sitäkin katsoessa, mutta tämä 1997 on aivan omaa luokkaansa. Tosin tuossa on muutamia lauluja ainakin vuodelta 1996, mutta ei kai se nyt ole niin nöpönuukaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.