tiistai 9. huhtikuuta 2013

Napapaita-asiaa

Lisää upeita ysärityylejä! Oisko ysärimpää kuin napapaita?

Napapaita se on hieno keksintö. On kuitenkin aivan turhanaikaista kuvitella, että sen napapaidan pitäisi aina paljastaa napa. Tarpeeksi ylös tuleva hamonen tai housut toimivat yhdessä napapaidan kanssa aivan hienosti :)

Muoti+Kauneus 5/1996

Yllä myös ikisuosikkini: napapaita, jossa on korkea kaulus. Aina yhtä viehkeä vaate. Onnekas voi yhdistää sen näppärästi vyötärölle huolettomasti solmittuun paitaan.

Tai miten olisi pitkä kirkkaansininen kietaisuhame, johon yhdistyy nätti napapaita?

Moda 2/1996

Onneksi paksukorkoiset sandaalit sointuvat näin täydellisesti hameeseen.

Napapaita voi aivan mainosti olla myös villapaita, sen tiesi jo Suuri Käsityökin aikoinaan. Huomiota ei vain voi olla kiinnittämättä ihaniin hopeisiin vaatteisiin! Siis i h a n a minipituinen hopeinen kietaisuhame ^_^ Hopea reppu täydentää asun.

Suuri Käsityö 1995.

Mieluiten korkeakauluksinen villapaita... Ovathan kylmenevät hartiat ja hikinen napa yleinen ongelma.

Suuri Käsityö 1995.

Näillä lookeilla kelpaa ottaa tätäkin kylmää kevättä vastaan! Nuo valkoiset sukkahousut tuovat muuten mieleen vielä tämän:

Muoti+Kauneus 5/1996.

Voisin uusia vaatekaapin sisältöä. Tai sitten ei. Jos jotain ysäriä ottaisiin uusiokäyttöön, en voisi kuvitella sen missään olosuhteissa olevan napapaita. 1990-luvulla taisin kuitenkin olla erittäin iloinen omasta kirkkaanoranssista napapaidastani, jossa oli joku hopea teksti rintamuksessa. Ah se oli hieno, ja vielä sellaista kummallista puolimuovista kangasta. 

4 kommenttia:

 1. Ysärillä oli muotia neonväriset joko vihreät tai oranssit napapaidat jossa oli juurikin joku teksti kuten 99% angel :D

  VastaaPoista
 2. No nämä on kunnon napapaitoja! Minua häiritsee, kun nykyään ihan normaalin mittaisia paitoja kutsutaan napapaidoiksi. Alavatsan ja -selän näkyminen johtuu lantiohousuista (jotka nekään ei taida olla ihan uusinta huutoa). Kunnon napapaita on mielestäni niin ysäriä ja juuri tuon mittaisia kuin näissä esimerkeissä.

  Kylmenevät hartiat ja hikinen napa! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos upeasta blogista!! Tulee niin monta muistoa mieleen :)

  Ja mulla oli tollanen neulenapapaita.. Se laitettiin sitten ala-asteen limudiskoon paalle :D Oli vahan "parempi paita"... :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.