torstai 9. tammikuuta 2014

Suomalaista ysäridancea: @takJoskus toisinaan Youtuben kappalevalikoimassa on pieniä aukkoja, mutta tänään onnistuin löytämään sieltä jo pari vuotta toivomani kappaleen. Ei se tosin vieläkään löydy hakemalla sitä Youtubesta, vaan googlaamalla.

@tak-yhtye teki 1990-luvulla kaksi levyä ja saavutti kenties jonkinmoista suosiota, koska ylipäätään teki myös toisen levyn sekä esiintyi ainakin Jyrkissä sekä jossain musiikkigaalassa. Tämä heidän ensimmäinen levynsä, joka oli pirteän sinikantinen, löytyi minulta c-kasettina, ja kai se juuri siksi on jäänyt minulle niin kovasti mieleen. Erityisesti sen ensihitti - ja oikeastaan heidän ainoa kappaleensa, jonka olen muistanut - Love on the moon. Joka siis nyt viimein löytyi netistäkin. Se c-kasettikin on kadonnut jo aikoja sitten, vaikka kasetin kansilehtinen onkin vielä tallessa.

Aika lailla tässä ollaan ajan hermolla ja trendikkäitä, kun bändin nimessä on oikein @-merkki, vanhan kunnon miukumauku.

Lienenköhän ainoa, joka tämän bändin muistaa?


---
Muoks.
Lisätty linkki @takin esiintymiseen Jyrkissä kappaleellaan Pizzaboy.

6 kommenttia:

 1. Juu muistan :) mun suosikkibiisi oli Pizzaboy ;)

  VastaaPoista
 2. Et suinkaan ole ainoa :) Pikkusiskon valikoimassa löytyi @takin levy, jota silloin tällöin kuunneltiin. Hauska flashback, koska en oo hetkeen muistanutkaan koko bändin olemassaoloa, mutta esim. tuossa kuvassa lukevat biisit tulevat oitis mieleen. :D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Itsekin muistan yhtyeen hyvin, molemmat levyt edelleenkin omistaen. Etenkin Love on the moon ja Pizza boy jääneet mieleen.
  @takin jälkeen Kidi teki vielä soololevynkin (http://www.discogs.com/KIDi-Just-Kiddin/release/2047382) ja Heidin taisin nähdä aikoinaan Helsingin kaupunginteatterin Grease-musikaalissa.

  VastaaPoista
 5. Ooh, sillon aikoinaan kun tuli 90min c-kasetit, äänitin toiselle puolelle @takia ja toiselle Mascaraa. Alkoi soimaan heti päässä tuo Anything (Just 4U).

  VastaaPoista
 6. Muistan, muistan! Pyysin ja sain @takin ekan levyn joululahjaksi :) Sitä tuli aikanaan kuunneltua paljonkin. Pizzaboy tosiaan jäänyt päälimmäiseksi mieleen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.