90-luvun herkkuja, taas

Netistä löytyy useista keskusteluketjuja, joissa ihmiset muistelevat 1990-luvun (ja vähän muidenkin menneiden aikojen) herkkuja, kuten karkkeja ja jäätelöitä ja limsoja. Jos kiinnostaa, kannattaa kurkata ainakin NES-retromaailmaan. Myös DVD-plazan sivuilta löytyy piiitkä ketju muisteluita "Lapsuuden muistorikkaat jäätelöt/karkit yms."

Kaiken maailman sivuilta löytyy myös paljon kuvia, joita en viitsi tänne laittaa kun ne eivät omiani ole, mutta kas tässä teille linkkejä noihin kuviin:

Pop-up, M.A.C. ja Lipsi -mehujäät. <-- Erityisesti tuo Lipsi-mehujää näyttää niiiin tutulta!
Ja minähän joskus mainitsin muistavani jäätelöt, joiden tikuissa oli huonoja arvoituksia. Kas, löytyi, tosin ulkomaankielellä.

HB:n jäätelömainos vuodelta 1994. Valitettavasti tosin ei sinänsä Suomesta, joten en tiedä, onko näitä kaikkia meillä myyty.

GB:n jäätelömainos på svenska. Myös tässä vuodelta 1997 ja 1995 tässä. Siellä on joukossa mm. Calippo-mehujäätä. Sitä myydään edelleen, ja googlettamalla löytyy paljon kuvia. Itse en osaa niistä sanoa, mitkä ovat 1990-luvulta ja mitä nykyisiä ulkoasultaan. :(

Ja lopuksi parhautta: pyramidin mallinen Trip-pillimehu. Tämä ko. kuva on tosin vanhempaa, 60-70-lukujen mallistoa. 1980-luvun Trip näytti tältä. Ja lopuksi vielä kertakaikkiaan houkutteleva kuva, joka tosin sekin 1980-luvulta - siellä on vaikka mitä retkievästä :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Muumilimsasta Friscoon - 1990-luvun limonadeja

Ysäri-tietovisa

Jogurttipurkki poikineen

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Cool Colors - 1990-luvun lopun Barbiet

Pukinkontti täyteen Citymarketista (1995-1996)

2000-luvun alun teinidraamaa Roswellista