maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 21.

Lautapelit ja muut seurapelit ovat ainakin minun perhepiirissäni pitkään kuuluneet jouluun: hyvin usein saimme joululahjaksi jonkin koko perheen pelin, jota sitten jouluaattoiltana pelattiin. Erityisesti mieleen ovat jääneet Cluedo, palapelit, Scotland Yard sekä Muuttuva labyrintti.

Tämän luukun pelit ovat koko perheen uutuuspelejä vuodelta 1993. Sivun alareunasta olisivat löytyneet klassikkopelit, mutta ne eivät nyt päässeet mukaan.


Vuonna 1993 uutuuspelejä ovat olleet: Sami Sanko, Crocodile Dentist, Dragonfire, Timanttipeli, Golden Sound Safari, Keskiyön kummitus, Dracula, Dino, Hau-Hau-koiravisa, Kärsäkemut, Blackout, Treffipalvelu sekä Kuuma peruna.

Onko tuttuja? Meillä taisi kotona olla se Sami Sanko että Kuuma peruna, mutta kivoin toistaiseksi lienee kuitenkin ollut Timanttipeli, jota pääsin pari vuotta sitten pelaamaan kaverini lapsuudenkodissa. 

5 kommenttia:

 1. Tämä joulukalenteri on vaan niin <3 On ollut tosi mukava palata siihen nostalgiseen 90-lukuun. Kaverin luona olen pelannut Pictionarya ja meidän pelihyllystä löytyy edelleen Alias :)

  VastaaPoista
 2. Sami Sanko oli ihana. <3 Muistan sen mainoksenkin vielä. =)

  VastaaPoista
 3. Kuuma peruna tuli meille paketista (arvottiin pitkään toivotaanko sitä vai Sami sankoa) ja tuo Dracula! Se on edelleen tallessa ja jo monena vuonna ollut suunnitteilla halloweenin aikaan pitää sen tiimoilta teema-bileet. Vaikka en muuten tuollaisista "roolipeleistä" välitä, niin tuo on kyllä ihana. Oman nuoruuden Twilight! :)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa, että löytyi tuttuja pelejä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.