sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 13.Miten olisi soitin kaikkein 90-lukulaisimmissa väreissä mitä kuvitella saattaa? 1990-luvulla perusvärit, kirkkaat punainen, sininen ja kultainen toistuivat tuotteista toisiin, erityisesti leluissa, lastenvaatteissa ja tekstiileissä.

Tässä olisi joululahjalistaan sing-a-long-kasettisoitin kahdessa eri mallissa, toisessa on kasettipesän lisäksi myös radio. Mukana on myös mikrofoni.

Oliko jollain? Omaan silmään nämä ovat kamalan tutun näköisiä, mutten tiiä olenko vain lukenut liikaa näitä kuvastoja.


4 kommenttia:

 1. Mulla oli vastaava laite, mutta värit olivat violetti ja sininen. Tykkäsin tästä tosi paljon, aikansa "karaoke". Parasta oli kuitenkin, että tuolla pystyi laulamaan myös ilman kasettimusaa taustalla. Keksin paljon omia lauluja tuon kanssa.:) Muistan, että mun monilla kaverisynttäreillä tuo oli todella suosittu ohjelmanumero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten, niinhän tuossa mainoksessakin sanotaan. Kuulostaa hauskalta :)

   Poista
 2. Itse en näitä omistanut, en ole koskaan omannut laulunlahjaa :) Mutta samalla sävymaailmalla varustetut korvalappustereot (mikä ihana nimi!) sain mielestäni juurikin Anttilan luettelosta joulun alla -94. Olin tuolloin jo yläasteen aloittanut ja olivat jokseenkin lapselliset.. Mutta ehkä lama vielä vaikutti niin, ettei "oikeisiin" ollut vara. Tai voi olla, että muistan väärin. Olisiko kyseiset sterkat löytyneet jo joulun -93 luettelosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kyseisessä kuvastossa niitä ei ole, mutta mullakin on joku muistikuva keltaisista korvalappustereoista :)

   Poista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.