lauantai 19. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 19.Barbiet ovat yksi 1990-luvun suosituimmista leluista. Niillä oli markkinoilla myös muutamia edullisempia serkkuja, kuten Sindy- ja Carina-nukkeja.

Tällä kertaa joulukalenterista löytyy Barbeja ja Sindyjä vuodelta 1993.

Sea Holiday -barbie on klassikko. Sarjan Barbie, Midge ja Ken -nuket 149 mk/kpl. Huvijahti 499 mk (normaalihinta 599 mk). Etenkin huvijahti tuntuu kovin kalliilta, vaikka tiedänkin, että Barbiet olivat 1990-luvulla hyvin arvokkaita leluja.

Secret Pearl Sindy 149 markkaa, Secret Pearl Paul 119 markkaa ja Walking the Dog Sindy 139 markkaa. Tässä tapauksessa nukkejen hinta-eroa Barbien ja Sindyjen välillä on siis mitätön - sitähän ei juuri ole, kuin vain miesnuken kohdalla. Barbien normaalihinta tosin 179 mk.

6 kommenttia:

 1. Oi oi, kyllä tuollainen Barbi setti maistuisi mulle lahjaksi vielä tänäkin päivänä :)

  VastaaPoista
 2. Oih, tuosta laivasta uskalsin vain haaveilla... Tuollainen tuli vastaan muutama vuosi sitten kirpparilla, mutta tosi rähjäisenä purkkina. Onneksi, muuten olisin varmaan ostanut sen varastoon. :D
  -Tiikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! Viesti tuli läpi! Olen yrittänyt monta kertaa eri postauksiin, mutta iPad on vain hukannut viestit.
   Kiitos siis tästä joulukalenterista, taas on tullut monia muistoja mieleen. :)

   Poista
  2. Hei, kivaa! Nää laitteet on tuosta joskus aika tyhmiä ja turhauttavia. Onneksi onnistui viimein :-)

   Poista
 3. Eräänä ysärijouluna eräästä paketistani tuli uimari-Sindy, jonka käsivarret liikkuivat. En muista sitten sitä, että uiko se ihan oikeasti, mutta mieleen jäi ensimmäisenä ja ainoana Sindy-nukkenani.

  VastaaPoista
 4. Sain tuon kapteeni-barbin kerran (poikkeuksellisesti?!) Alhaisten Siwasta ja sen pienen paketin takapuolella oli kuva tuosta jahdista. Jotenkin lapsuuden hyväuskoisuudessani toivoin, että avattuani sen barbipaketin kotona sieltä _varmaan_ tulee myös se jahti. No ei tullut. En unohda sitä pettymystä ikinä. Ihan kiva se pelkkä barbikin oli.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.