keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Syyskuun terveisiä Disneyn hengessä

Parin kuukauden ajan erilaiset työjutut ovat vieneet aikaa ja energiaa sen verran, ettei tänne Nuoruusdiskoon ole ilmestynyt ihan niin montaa kirjoitusta kuin olisin toivonut. En ole kuitenkaan häviämässä minnekään, ja esimerkiksi lelukirjakasa odottaa tuossa skannerin vieressä tulevia tarmonpuuskia. Muun muassa leluja on siis tulossa kovin runsain mitoin! Lisäksi jo aikoja sitten kirppikseltä löydetty Koululainen-lehtien pino odottaa pääsyään parrasvaloihin, niissä on vaikka mitä mahtavaa. Pysykää siis toki kuulolla!

Jos mielessäsi on joku tietty lelu, josta haluaisit kuvia, niin vinkkaa! En sitten jätä sitä syrjään, jos kuvia kyseisestä kapineesta löytyy :)

Kirpputoreilla on kyllä ehtinyt käydä. Seuraavat lukujärjestykset ovat Aku Ankka -lehtien keskiaukeamilta. Varmasti monen seinällä tai jääkaapin ovessa olleita.

Vaan onko täällä yhtäkään onnellista Kaunotar ja kulkuri -eväslaatikon omistajaa?

Pieni Merenneito -lukujärjestys, Aku Ankan välissä vuodelta 1990.


Pocahontas-lukujärjestys, Aku Ankan välistä vuodelta 1996.


Disneyn Kaunotar ja kulkuri (Lady and the Tramp) -evässalkku.

5 kommenttia:

 1. Lukkarit löytyy, vaan ei noin hienoa eväsrasiaa. :)

  ps:Sorry, en ole jaksanut kirjettä väsätä, mutta kortilla ajattelin muistaa sua, jos käy.

  VastaaPoista
 2. Aku Ankka tuli meille kun olin lapsi :)

  VastaaPoista
 3. Hei musta ois ihan mielettömän siistiä, jos saisit tehtyä postauksen 90-luvun lopun ja 2000-luvun alkupuolen meikkimainoksista! Aloin itse meikkaamaan 2000-luvun alkupuolella, olisi hauska päästä näkemään että mistä sitä silloin ammensikaan meikki-innostusta. Netistä löytyy tosi huonosti noita vähän vanhempia kosmetiikkamainoksia, suomalaisia ei ollenkaan. En tiedä meneekö hirveesti ohi sun aiheen, mutta sulla varmaan löytyisi jotain vanhoja lehtiä, joista näitä bongata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, Anna! Täytyypä toteuttaa tuo. Materiaalia aiheesta kyllä löytyy :)

   Poista
  2. Jes jes jes! Jään odottamaan ((:

   Poista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.