maanantai 26. tammikuuta 2015

Ysäri-ilmiöitä: Antennipipo

Vänkä pipo kunnon antennilla tai vähän pienemmällä nystyrällä voi vaikuttaa hyvältä idealta, jos sen kantaja on 4-vuotias ja istuu rattaissa kuumana heinäkuun päivänä. Mansikan mallinen pipo voi olla sellaisella oikein söpö.

Tai se voi tuntua hyvältä idealta, jos pipon kyljessä on siniristilippuja ja seuraa yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelua Olympiastadionilla Seppo Rädyn notkistellessa käsivarsiaan radan reunassa.

Aito antennipipo, luultavasti käytössäkin ollut.
Tai jos on käsityölehden toimittaja ja miettii vuonna 1995 sitä, mikä voisi olla siisti juttu tulevalle kesälle, "Collegetyyliä koulutytölle!".

Huomatkaa sukat!


Mutta ei minua enää tässä iässä, näinä aikoina, tällä vuosikymmenellä saisi pukemaan antennipipoa päähän.

Mutta onko teillä hyviä muistoja antennipipoista? Vieläkö käytät?

6 kommenttia:

 1. Antennipipot oli supersöpöjä! ♥ Muutama vuosi sitten niitä näkyi kyllä lapsilla vieläkin, ainakin täällä päin. Ja parilla aikuisellakin... Oon kyllä siinä ihan samaa mieltä, että lasten päähän nuo kuuluvat, aikuisille korkeintaan hupimielessä kerran vuodessa.

  Näihin pipoihin(kin) mulla liittyy katkeransuloisia muistoja, kun olisin kakarana halunnut juurikin sellaisen mansikan näköisen, mutta en jostain syystä koskaan saanut. Nyyh.

  VastaaPoista
 2. Antennipipo oli mitä parhain pelastus joskus tuolloin 1995 kieppeillä epäonnistuneen hiustenvärjäyksen jälkeen. (Pelkkä päälaki värjäytyi punaiseksi, latvat ei)

  VastaaPoista
 3. Voihan antennipipo. Joskus vanhoja valokuvia katsellessa olen miettinyt, että miksi meitä lapsia piti kiusata sellaisilla. En osaisi edes ajatella, että joku aikuinenkin on tuollaista tötteröä käyttänyt :D

  VastaaPoista
 4. Mustakin ne lapsille tarkoitetut mansikkapipot (ja mustikat jne.) on kyllä ihan söpöjä. Mutta muuten - no jaa :D

  Elina: Mielikuvasi epäonnistuneen värjäyksen peittämisestä on kyllä aika hillitön! :'D

  VastaaPoista
 5. Eilen eksyin tänne blogiin ensimmäisen kerran ja heti piti lukea koko blogi läpi :) Ihana blogi, kiitos tästä! Innolla jään odottamaan uusia postauksia.
  Olen syntynyt -87 joten monta tuttua juttua täältä löytyy.
  Ja pakko myöntää, että lapsena mulla oli äidin tekemä antennipipo ja tykkäsinkin siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi tosi paljon, mukava kuulla! Olen itsekin 87 :)

   Poista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.