sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Koululaisen musahuiput 1997

Koululainen-lehden mukana tuli 1990-luvulla paitsi julisteita myös pieniä lehtisiä, muistan esimerkiksi tietokoneasioista opettaneen sekä vitsejä sisältävät lehtiset. Ja sitten tämän leikakirjamaisen vihkosen: Musahuiput. Joskus vuoden 1997 aikana Koululaisen välistä tuli A5-kokoinen vihko, johon sitten saattoi myöhemmin tulevista lehdistä koota sisällön...



...eli tällaisia sivuja, joissa oli artistin kuva ja tietolaatikko. Näissä on kieltämättä vähän sama idea kuin Suosikin taskupokkareissa, joissa niinikään oli kuvia ja faktalaatikoita julkkiksista.


Lehdestä löytyi sivut @takista, Alexiasta, 'N Syncistä, Apulannasta, Nylon Beatista, Backstreet Boysista, XL5:sta, Aquasta, No Doubtista sekä Spice Girlsista. Lisäksi mukana oli "10 vinkkiä fanille", kuten Hanki mahdollisimman monta levyä itsellesi. Bändin musiikki täytyy tuntea mahdollisimman hyvin. Omasta fanituksestaan kertoivat XL5-fanit Juulia ja Niksu. Lisäksi vihossa kysellään Lola Odusogalta, Olli Jokiselta, Jani Sieviseltä, Pertti Salovaaralta ja Mascaran Kveeniltä, heitä he fanittavat. Mainintoja saavat etenkin Madonna, Bruce Springsteen sekä Eppu Normaali.



Voi niitä aikoja, kun oli arvokasta lukea lehdestä vaikkapa Bäkkäreiden Nickin syntymäpäivä ja  Alexian harrastuksista.

3 kommenttia:

  1. Oi, mikä ysärifontti! Olin itse innokas Lemmikki-lehden lukija ja sama kirjasin sielläkin vilahteli.

    VastaaPoista
  2. Oi, muistan tuon vihkosen! <3 Minulle tuli Koululainen koko ala-asteajan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.