tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulutunnelmointia

Jouluaatto on viikon kuluttua! Tässä muutamia kuvia eri lehdistä 1990-luvulta. Kaikki kuvat eivät ehkä ole erityisesti juuri ysäriä tyyliltään, mutta ainakin 90-luvun utuinen kuvamaailma tulee tässäkin tutuksi.

Kotivinkin Joululehdessä esiteltiin vuonna 1996 uudenajan joulupuita. Utuisissa kuvissa tottakai. Ihan hienoja asetelmia!

Samasta lehdestä on myös tämä Väriä & tuoksuja -kuvakollaasi. Sen ohjeilla (siis jos näkisit kuvan tarpeeksi isona, mitä valitettavasti et kyllä luultavasti tee, sori) voit esimerkiksi tehdä joulukalenterin tyyliin kuusimetsä - kuten oikean puoleisen sivun ylävasemmalla.


Sitten siirrytään ajassa taaksepäin vuoteen 1990 ja utu sen kuin lisääntyy! Nämä kuvat ovat Kotilieden joulunumerosta. Tässä kynttiläasetelmassa ei sinänsä ehkä ole paljoakaan ihmeellistä, MUTTA mitä hemmettiä ovat nuo keskellä olevat kaksi käyrää keltaista kynttilää??


1990-luvun hengessä voi tehdä myös ihania kuivakukka-asetelmia. Huomatkaa myös kynttilänvaloutu.


Päättäkäämme katsaus vuoden 1997 ruutukuosiin. Sitä lienee ollut vuosi täynnä. Tämän vaatteen kaavat (lieneekö siinä jopa olkatoppaukset?) löytyivät Suuresta Käsityöstä numero 11/1997, jos joku vaikka haluaa alkaa surautella joulukostyymiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.