tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulupukki, tänä vuonna toivoisin lahjaksi...

...Upeat Anaheim-pussilakanat

Avotakka 1997.

"Fani-idea leviää meillekin". Kappas, Avotakka on tehnyt Havainnon. Meilläpäin NHL-joukkueet olivat enimmäkseen esillä repuissa ja penaaleissa, mutta upea lisä faniroippeeseen on toki myös pussilakanasetti tai pyyhe.

...Barbie-juttuja

Barbie-lehdestä vuodelta 1989. Barbie äänikirja, kohotarroja sekä ystäväkirjat.

Tämä mainos on jo vuodelta 1989, Barbie-lehdestä kuten olettaa saattaa. Noiden ystäväkirjojen kuva onkin ollut Nuoruusdiskossa ennenkin. Niissä erityisen tärkeää oli päästä kirjoittamaan aukeamalle, jossa oli omasta mielestä hieno kuva. Kyllähän siinä ihmiset menevät tärkeysjärjestykseen!


...Maailman hienoimman pikkurepun


Pikkureppujahan 90-luvulla piisasi, mutta tokkopa kaikilla oli näin ihanaa farkkukankaista ja pikkuhuiveilla koristeltua reppua. Kyllä huomaa, että 90-luku alkaa olla taas muotia: tuollainen reppu, etenkin siis kunnon kokoisena, olisi tänä päivänä jälleen erittäin muodikas. Remmireppuja ja farkkukangastahan on jälleen maailma täynnä.


...Pikku Kakkosen laulukirjanItse muistan Eeva-Leena Sariolan lauluohjelman Pikku Kakkosesta erittäin hyvin. Tuskin muuten, mutta meillä taisi kotona olla eräällä videolla muutamia jaksoja Pikku Kakkosta aivan 1990-luvun taitteesta, ja siellä Olli Monosen mopoiluiden, Nalle Luppakorvan ja Pelle Hermannin ohella hääräsi myös Eeva-Leena. Myös nuo tikapuut ja harjan muistan. Musikaalista hän tosin ei siltikään minusta saanut aikaan. Sääli.

1980-luvulla Eeva-Leena juonsi televisossa lastenohjelmaa Sormileikit. Ohjelmasta on Ylen Elävässä arkistossa muutama video ja ne ovat saaneet monta muistelukommenttiakin!

Vuonna 1994 Eeva-Leena Sariola ja Seppo Hovi esittivät yhdessä väliaikanumeron Tenavatähden semifinaalissa. Se on videon lopussa. Katsoo ken kestää.
...ja Little Snoozems -pehmolelun

Snoozems-pehmolelu, 1999.

Tämän unipehmon kanssa kelpaa lopulta mennä aattoiltana nukkumaan.

5 kommenttia:

 1. Voi ei! Olin jo ihan unohtanut nuo hauskat pehmolelut. Itsellä tuollainen jossain tallessa. Pitäisiköhän jouluksi kaivaa esille ihan nostalgian vuoksi? :) Muistan kyllä, miten tärkeä joululahja se silloin vuosia sitten oli.

  VastaaPoista
 2. Ooh minulla oli tuo alempi Barbie-ystäväkirja joskus vuonna 1992. Olisikohan vielä jossain vanhempien luona tallessa :D

  VastaaPoista
 3. Lauluohjelma tikkaineen on painunut muistin syövereihin, ihan vaan koska nuo pikku kakkosen lauluohjelmat oli niin kertakaikkisen rasittavia :D Tuollainen vaaleanpunainen snoozem nalle oli joskus meikäläisellä <3

  VastaaPoista
 4. Tommosen barbiäänikirjan haluasin kyllä lahjaksi. Onko jollaikin viel tollasta tallessa?

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava blogi :) Voi hypätä kivasti lapsuuteen. Täällä on paljon sellaista mitä ei enää muistanutkaan, mutta sitten tulee sellaisia ahaa elämyksiä. Ja multa löytyy tollainen pehmo virtahepona )

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.