sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Nummirock 1997 ja 1998: Juhannuksen ykkösmesta!


Tällainen Nummirockin mainos tuli vastaan selaillessani Suosikkia: Nummirock 18.-20.6.1998! Ehkä joku on paikanpäälläkin ollut? Mainos ei mielestäni ollut sinänsä kiinnostava esiintyjälistan vuoksi, vaan tämän visuaalisen ilmeen takia. Paitsi että sivu on hyvin hyvin värikäs kirkkaissa ysäriväreissään, ovat tekstit mielestäni melko epäselviä. Huonoa suunnittelua! Olkoon sitten miten 1990-lukua tahansa. Lisäksi on mielenkiintoista, miten tällaisia teknovärejä on yhdistty Nummirockiin, joka oli nimenomaan ROCKfestari, ei mikään Rantarock.

Ja koska kuva on lähtökohtaisestikin epäselvä, niin tähän vähän hintapolitiikkaa, jos jotakuta kiinnostaa tietää, millaisella taloudella silloin mentiin:

3pv: 370mk (ennakko) / 410mk (portilta)
2pv: 350mk / 390mk
perjantai:  -- /  260mk
lauantai: -- / 200mk


Ja loppuun herkkupala:


Eli siinä pieni raportti vuoden 1997 Nummirockista. Videossa vilahtaa muun muassa nuori ja viaton ja rypytön ja heleä-ääninen Ville Valo, kaksi vuotta ennen HIMin suurta läpimurtoa.2 kommenttia:

  1. Tuo psykoottinen värimaailma johtui sen aikaisesta Nummirock:n uudelleen brändäämisestä muiden festareiden tasolle (esim. rantarock tai privinssi) Tuo -98 tais olla viimeinen hevifestari-sisällöllä tuohonaikaan Nummirockin osalta...muistan kun suuri yleisö ihmetteli Don Huonoja samalla lavalla Panteran, Slayerin, Dream Theaterin kanssa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tuo kuulostaa hyvin kiinnostavalta! Kiva kuulla, että tälle on olemassa ihan looginen selitys. Vaikkei se sitten tosielämässä ehkä kaikkien mielestäni niin looginen ollutkaan :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.