Joulukalenteri 3.

Tänään joulukalenterin luukussa kurkkii jotain, minkä olisin aivan hyvin voinut kirjoittaa omaan lahjatoivelistaani jouluna 1998, ja oikeastaan ihmettelenkin, enkö niin tehnyt.

"Maailman mahtavin elokuva" - tuolle luonnehdinnalle en laita vastaan.Titanic-elokuva oli saanut ensi-iltansa vuosien 1997-1998 vaihteessa ja myöhemmin vuonna 1998 se ilmestyi vhs-kasetilla. Elokuva oli ennennäkemättömän suosittu ja erityisesti nuortenlehdissä (kuten Suosikissa ja Koululaisessa) siitä ja sen näyttelijöistä oli todella paljon juttuja.

Näin ollen vuoden 1998 jouluun täydellinen joululahja on epäilemättä Titanic-elokuva vhs:llä (99 markkaa) tai jopa Titanic-videolahjapakkaus (149 markkaa). Lahjapakkaukesta löytyy itse videon lisäksi elokuvaan liittyviä erikokoisia fanikuvia. Tarjokkaana on myös Titanic widescreen-laajakulmavideo (99 markkaa).

PS. Lue myös kirjoitukseni Titanic (90-luvulla, nyt ja aina).

Kommentit

  1. Lahjapakkauksen sisältö on tarkemmin eriteltynä mainitsemasi fanikuvat (kahdeksan), tarra (tuo kuvan pieni lappunen) ja pätkä filmiä (se widescreen-tekstin alla näkyvä kortti jossa olevat kuvat eivät aivan flminauhalta näytä, mutta ovat sitä). Jostain syystä kyseinen paketti löytyy itseltäni ja kasetti on edelleen muoveissa, avaamattomana. Ehkä sitten joskus.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Masse Majavasta Sipsu Simpanssiin - NamiNami!

Bikini-Barbeja ja kaupoista loppuvat eläinlääkärinuket