Joulukalenteri 10.

Klikkaamalla isommaksi!

Tänään koristelemme jälleen! 10. päivän kuulusta ilmestyy nimittäin jälleen useampia joulukoristeta, tällä kertaa Anttilan kuvastosta vuodelta 1998.

Valikoima pitää sisällään rusetteja (12 kpl/pakkaus, 19,90 mk / pakkaus), yksittäisiä isoja rusetteja, valohavupallon (119 markkaa), enkeleitä, enkelipunosta, kuusen koristeeksi omenoita (19,90 mk paketti), kuusen jalkoja sekä kuusenalusliinan. Kuvia katsomalla voisi arvuutella, että meidän perhe hankki joulun 1998 tavarat todellakin Anttilasta, tai vaihtoehtoisesti, että nämä tuotteet ovat klassikkokamaa ja niitä muuten vaan hankittiin meidän jouluamme koristamaan jossain vaiheessa 90-lukua.


Kommentit

  1. Eeeeikä, meillä on ihan varmasti noita omenoita! Tai ainankii vielä pari jälellä... Samoin noi havupallot näyttää tutuilta ja ihan ku tuo matto ois kanssa meillä! En sit tiiä, mitä kautta ne on meille kulkeutunu, koska tässä kaupungissa ei oo koskaan ollu Anttilaa. Ja missä vaiheessa elämää yleensä ekat joulukoristeet ostetaan? Koska nää ja kaikki muut meijän koristeet meillä on ollu _aina tai ainankii niin kauan ku ite muistan, enkä muista koskaan et äiti ois ostanu mitään uusia joulukuusen koristeita :D Kummallista!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Masse Majavasta Sipsu Simpanssiin - NamiNami!

Bikini-Barbeja ja kaupoista loppuvat eläinlääkärinuket