keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Joululahja(v)ideoita, 1999

Mitä joululahjaksi? Vuonna 1999 joulupukille osoitetulta listalta olisi voinut löytyä vaikkapa nämä vhs-nauhat:

Antz - Muurahaiset; Egyptin prinssi; Fröbelin palikat - Lisää leikkilauluja; The Rugrats - Ipanat elokuva; Huvitutin joulukonsertti (Pikku kakkosen parhaat); Röllin talvisia tarinoita (Pikku kakkosen parhaat); Babe suurkaupungissa; Rugrats - Ipanat: Jouluseikkailut; Muumilaakson uusia tarinoita: Joulutarina.

Samaan aikaan markkinoille taisivat kuitenkin olla rynnistämässä jo dvd-levytkin. Ainakin meillä videoita kuitenkin kelattiin vielä pitkään.

Mainos lehdessä Kultainen joulu 1999.

Jouluiloa koko perheelle! Jes! Näin aikuisena en kyllä haluaisi katsoa näistä juuri mitään. Fröbelin palikoita ainakaan. Luultavasti kyllä jo jouluna 1999 olin aika paljon kiinnostuneempi vaikkapa Apulannan levystä ja Tehosekoittimesta (Tyrävyöstä puhumattakaan) kuin Huvitutista, Dawson's Creekista enemmän kuin Babesta. Siksipä seuraavassa postauksessa tullaankin menemään hieman laajempien kansanjoukkojen joululahjaideoihin, vink vink!

3 kommenttia:

 1. Antz - Muurahaizet on kyllä ehkä yksi parhaista piirretyistä ikinä!

  VastaaPoista
 2. Ei ole Fröbelin palikoiden voittanutta! :-) Lauloin niitä pikkubroidin kanssa joskus -90 luvun puolivälin tienoilta eteenpäin ja nyt oma lapsukaiseni 2-vuotiaana ei tiedä mitään parempaa kuin huugi-guugi ja telkkarissa jammaavat sedät.

  VastaaPoista
 3. Antz on tosiaan aivan mahtava. Pitäis kattoa se taas kerran, oon viimeks kattonu sen varmaan teini-iässä ja se on varmaan aikuiselle taas ihan erilainen kokemus :D

  Fröbelin Palikoista tykkäsin paljon. Meillä oli kaks VHS:ää (tota kuvassa olevaa ei ollu, muistan kyllä kattoneeni sen kantta kaupassa joskus), kaks aitoo cd:tä ja kaks tai kolme poltettua cd:tä.
  Jossain välissä oli tapana et ku äiti ja iskä ei ollu kotona, laitettiin siskojen (2) kanssa videot pyörimään, joskus ehkä jopa cd:t, olohuoneeseen ja sit käveltiin mattoa ympäri tahtiin ja... en muista ees mitä tehtii, ei matkittu mut se oli joku oma hämärä juttunsa :D Mie tietty isosiskona eeltä. Sit vähitellen siskoja ei enää jaksanu kiinnostaa, möh... :D

  Tuosta Muumien joulutarinasta en oo ihan varma, se saattaa olla se minkä halusin aina kovasti nähä mut ikinä en osunu telkkarin ääreen sopivaan aikaan. Jonkun kyllä muistan missä ne söi havunneulasia ja Muumipeikko tai joku heräs vahingossa keskellä talvea ja lähti ulos ku lunta oli kattoon asti. Mut en tiiä onko se joitain tavallisia "talvijaksoja" vai ei, Wikipediaan taitaa käydä nyt tie ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.