torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhannusta Rantarockin hengessä

"Kän jyy festivaal?"

Jostain julistepinosta löytyi tämäkin:Minulla on ilmeisesti ollut jonkunlainen Rantarock 1998 -liite tai lehtinen, tämän julisteen toiselta puolelta löytyi mm. tällainen mainos:


Omasta iästä ja toisaalta festarinyrpeydestäkin johtuen en koskaan kokenut Rantarockin huumaa, mutta tottakai niitä esityksiä tuli Jyrkin kautta katsottua. Aika ysäriä meininkiä! Kirjoita YouTubeen "Rantarock 1998" ja löydät vaikka mitä! Kuten tämän, juontamassa Mikaela Metso ja Joonas Hytönen.3 kommenttia:

 1. Oi, Rantarockiin haaveilin kovasti teininä lähteväni "sitten 18-vuotiaana" (liekö syy juuri Suosikin ja Mixin liitteiden). Lukion jälkeen muutin Vaasaan opiskelemaan, mutta legendaarinen festari oli siihen mennessä ehtinyt latistua ja kutistua Rockperry festivaliksi.

  Toinen innostuksen kohde oli RMJ, mutta yllätys, nyt kun asun melkein kulman takana, sekin on kuopattu. Huono mäihä!

  Ainoaksi varsinaiseksi festarikokemukseksi jäi (??) Ankkarock '06, mutta ei se varmasti ollut yhtään sama kuin jos olisin päässyt Vaasaan tai Raumanmerelle. ;D

  VastaaPoista
 2. Ei juma. Tää blogi on aivan upea, olen ihan innoissani kaikesta ysäri jutusta, vaikka olin sillon ihan lapsi. Vanhoista suosikeista näitäkin mainoksia on tullut katottua. Mahtavaa nostalgista fiilistelyä. Jatka hei samaan tahtiin! XD

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Severus! Varmasti jatkan ^_^

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.