maanantai 26. marraskuuta 2012

Kun Taylor oli tyttö

Syytän amerikkalaista saippuasarjaa elämäni sekoittamisesta. Sillä onhan päivän selvää, että kun Kauniiden ja rohkeiden brunetti Doc on Taylor ja nainen, on myös Hansonien Taylorin oltava samaa sukupuolta. Eikö?

Väitän tätä sukupolvemme kollektiiviseksi pikku mokaksi.

Missähän vaiheessa mahdoin havahtua tämän jännittävän tosiasian äärellä ja todeta Taylorin nimensä ja hiukan ulkonäkönsäkin vastaisesti pojaksi? Tiettyä hetkeä en osaa sanoa. Sillä kyllähän Taylor oli kovasti nätti poika vielä 1990-luvulla, ehdottomasti kaunis ennemmin kuin komea. Nyttemmin tuntuu tietysti selvältä, että jos Taylor todella olisi ollut tyttö, olisi häntä luultavasti hiukan enemmän laitettu, puunattu ja meikattu valokuvia varten.

Taylor Hanson.

2 kommenttia:

  1. Tässä yksi joka nyt vanhempana vähän nolostellen tunnustaa aikoinaan myös luulleensa Hansonin kahta nuorempaa sisarusta tytöiksi ja jos vielä kauemaksi mennään niin luulinpa ihan pikkuisena myös Michael Jacksonia naiseksi. :)

    VastaaPoista
  2. Minä olin kaveripiirissäni se, joka verisesti loukkaantui siitä, kun Tayloria joku meni luulemaan tytöksi. Tai ei se luuleminen mitään, mutta jos ei suostunut uskomaan, kun tämä väärä tieto korjattiin oikeaksi. ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.