Ysärimuotia jouluun 1998

Mietitkö jo, miten pukeutua talven suurjuhlaan reilun viikon kuluttua? Uskon vahvasti, että vuoden 1998 muoti voi antaa viitteita tähänkin päivään.

Itse tunnistan tämän 1998-tyylin selvästi, sillä pukeuduin itse oikastaan ihan samoin: oli pitkähihaista pitsipaitaa, pitkiä trumpettihousuja sekä tuollaisia minihameita. Mustat lakerikengät. Miten siitä muka on jo 18 vuotta?Mikään ei myöskään estänyt käyttämästä tunikan/mekon kanssa housuja. Hamehousujen kahahdus.


Anttilan joulukuvaston aikuisten puoli on vaatteiden osalta melko pelkistettyä ysäriä, mutta olivathan siellä nämä pikkujoulutädit. Karvapuuhka, kiiltävät paidat ja räjähtäneet nutturat huutavat: y-s-ä-r-i-!!


Joulujen välipäiviin taas sopii esimerkiksi tämä Tea Khalifan esittelemä rennompi nuorisomuoti. Näyttivätkö pienet t-paitojen pääntiet tuolloin oikeasti hienoilta? Luultavasti.

Tea Khalifa tuli 1990-luvun lopulla tunnetuksi Jyrki-ohjelman juontajana, minkä lisäksi häntä saattoi bongata Step up dancers -tanssiryhmän jäsenenä. Tämä lienee ensimmäinen kerta, kun olen nähnyt hänet myös mallinhommissa.

Nuo 90-luvun isot ja leveät t-paidat ovat myös aika ikonisia juuri tälle vuosikymmenelle. Olen jälleen viime aikoina katsonut jonkun verran Blondi tuli taloon -sarjaa, ja isot, leveät vaatteet ovat kyllä hyvin leimallisia tuolle vuosien 1994-1995 sarjalle.
Perinteisimpiä pehmeitä paketteja ovat paitsi villasukat, myös erilaiset yöpaidat ja pyjamat. Ilahduin näistä Barbie-yövaatteeista, samoin kuin alemmista Batmaneista.


Loppuun poikien (tai miksei tyttöjenkin) toivelahjoja, eli NHL-liigapelipaitoja, sekä joulukoristeita vuosilta 1993 ja 1998, Anttilasta nämä kaikki!
Ihanaa pian alkavaa jouluviikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Tuo kimallus saisi tulla takaisin. Se jos mikä on asia jota ysäriltä kaipaan. =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Masse Majavasta Sipsu Simpanssiin - NamiNami!

Bikini-Barbeja ja kaupoista loppuvat eläinlääkärinuket