Ysäriä ja kirppistelyä: Lasten henkarit My Little Ponyn, Halinallejen ja Snoopyn hengessä

Koko alkuvuoden mielessä olleet työ-, tutkimus- ynnä muut kuviot ovat ainakin hetkeksi tauolla, huh huh, joten nyt on jälleen aikaa vähän 1990-luvullekin!

Ja hyvä niin. Viikonloppuna kirpputorilla tuli vastaan kivoja juttuja, joista suurin aarre lienevät olleet nämä lasten henkarit.


Söpöt neljä henkaria on kuvioitu siis kahdella My Little Ponylla (Applejack sekä Cotton Candy), yhdellä halinallella (Tenderheart Bear) sekä Ressu-Snoopylla.Kyllä minulla ja siskollanikin oli lapsuudessa tällaisia lasten henkareita, kivoissa pastellisävyissä. Niissä tosin ei ollut ihan näin hienoja kuvia, eikä niitä sen puoleen taida enää olla olemassakaan. Näihin ihastuin kuitenkin heti, kiitos lapsuuden animaatiosarjoista, kirjoista ja leikeistä tuttujen hahmojen.

Toki nämä ovat aika pieniä henkareita, ja aikuisten vaatteet lötköttävät näissä aika huonosti. Vaan eihän näitä tietenkään voinut sinne kirpputoripöydällekään jättää. Henkarit lienevät 1980-1990-lukujen taitteesta.Onko teissä kirpputori-ihmisiä, onko tullut vastaan kivoja, yllättäviä löytöjä?

Kommentit

 1. Todella ihania henkareita. Etenkin My Little Ponyt <3

  Meidän kylällä ei kirppistä nykyään ole joten harvemmin tulee käytyä, kun 20 kilsaa matkaa sellaiselle. Muuten kyllä ois kiva kierrellä.

  VastaaPoista
 2. Kiertelen kyllä kirppiksiä, mutta vähään aikaan ei ole osunut kohdalle mitään löytöä. 90-lukujuttuja osuu täällä aika harvoin vastaan ja olis kiva tehdä sellaisia löytöjä, mitä itsellä ei silloin ollut. Noita henkareita mullakin oli ehkä kaksi, kun sain ne serkulta. En enää muista mitkä kuvat niissä on ja pitää kysyä äidiltä, jos ne olisi mökillä tallessa.

  - Veera

  VastaaPoista
 3. Nyt olen superkade noista My Little Ponyista! <3
  Lasten henkareista mulla ei ole omia muistikuvia. Ehkä meidän perheessä ei vain käytetty moisia? :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Masse Majavasta Sipsu Simpanssiin - NamiNami!

Bikini-Barbeja ja kaupoista loppuvat eläinlääkärinuket