Ysäri-musikaali Tampereelle syksyllä!

Kuva Palatsiteatterin sivulta.


Ysäri on nyt muotia, Parasta ennen -radio-ohjelma jyrää ja joillekin Parta-Matti on jumala. Paksupohjaiset kengät ovat jälleen täällä ja viime viikolla näin Glitterin myyjän yllä aidon Spice Girls -t-paidan (se oli törkeän siisti!). Tampereen Palatsiteatterissa on ensi syksynä ohjelmistossa Aikakoneen Sanin ja Movetronin Päivi Lepistön yhdessä luoma ysärimusikaali, Ysäristä jysäri.

Palatsiteatterin sivuilla kerrotaan:


"Aikakoneen Sanin ja Movetronin Päivin ideoima hulvattoman hauska pläjäys, joka on täynnä värikkäitä tyyppejä, ja vauhdikasta Ysäri-musaa. Kasinotalouden aikakausi päättyy, Lama iskee, NL hajoaa, Pankkikriisi, Suomi devalvoi, Ahtisaari voittaa Rehnin Tuttu Juttu – shown avulla, MM-jääkiekossa kultaa, Suomi liittyy EU:iin, Dolly-lammas kloonataan, Jyrki, Metsolat, Tuttu Juttu, HPR ja Hyvät Herrat rulettaa, Matti Nykäsestä laulaja, Seppo Räty voittaa monta mitalia ja julistaa: ”Saksa on paska maa!”, Riitta Väisänen Kymppitonnin juontajana koko vuosikymmenen. 
Ysäristä Jysäri paljastaa riemukkaasti asioiden ”oikean laidan” politiikasta, urheilusta, musiikista ja julkkiksista; Kuka teki mitä? Ketkä oli missä? Mitä tapahtui milloin? 

ROOLEISSA: SANI AARTELA, PÄIVI LEPISTÖ, MINNA KIVELÄ, ARI MYLLYSELKÄ, MIRO HONKANEN VIERAILIJOINA mm: RESSU REDFORD, NEON 2:N JUSSI, SUURLÄHETTILÄIDEN JUSSU, CAT CAT, WALDO ja useita muita Ysäri-tähtiä…"


Osa näytöksistä on jo loppuunmyyty, mutta ystävän kanssa saatiin kuitenkin liput juuri haluamallemme päivämäärälle.

Palatsiteatterin sivuille pääset tästä.

Lupaan sitten syksyllä raportoida, millaista oli!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Masse Majavasta Sipsu Simpanssiin - NamiNami!

Bikini-Barbeja ja kaupoista loppuvat eläinlääkärinuket