Viikonloppukarkit koko jengille

Seuraava mainos löytyi yhdestä vanhasta Suosikista. 1990-luvun alussa jättimäisiä karkkipusseja ja -paketteja ei vielä ollut markkinoilla ollenkaan niin tiukaan kuin nykyään, siksipä luulen tämän jopa puolen kilon pakin olleen todella vähän erityinen tuote. Pandan karkkeja Nuoruusdiskossa on syöty ennenkin, tässä vaiheessa sen logo on näemmä vain tämä koukeroinen teksti - vähän harmi, sillä mielestäni se logo, jossa oli oikeasti pandakarhu, oli hivenen hienompi. Aiemmin esitellyissä suklaarusinoissa vuodelta 1996 luo istuva panda löytyy.

Panda Family pack -karkkilaatikoita vuodelta 1992.

Minun silmääni pakit ovat jotenkin kaukaisesti tutun näköisiä, mutta saatan sekoittaa ne johonkin muuhunkin. 1990-luvun alussa markkinoilla oli myös Reilu satsi -nimisiä "karkkilaatikoita", ehkä sekoitan ne tähän. Reilun satsin merkkiä en kylläkään tiedä, tuskin ne olivat Pandaa kuitenkaan. Toisaalta kaikenlaisia raesekoituksia, suklaarusinoita ja ranskalaisia pastilleja myydään edelleenkin erikokoisissa pahvilaatikoissa, eivätkä niiden ulkoasut kamalasti noista poikkea.

Ps. Kenen muun mielestä nuo mainoksessa näkyvät purkkien vieressä olevat yksittäiset suklaarusinat ja muut näyttävät vähemmän houkuttelevilta? Ihme kikkaroita.

---

Tätä varten juttuja luettiin myös Pandan nettisivuilta, mutta niistä ei valitettavasti ollut paljoa iloa. Voisivat panostaa yrityksen historia -osioon, sanoo historioitsija.

Kommentit

 1. Äiti kuulemma muistaa nuo. Ite vasta synnyin tuollon mut olispa noita vieläkin. :) Pandan tehtaanmyymälästä oon ostanu joskus puolen kilon pussin ranskanpastilleja.

  VastaaPoista
 2. Oi, noi suklaarusinat! Niitä on tullut syötyä niin että napa rutisee! Ei paljon haitannut mainoksen huonot kuvat ;D

  VastaaPoista
 3. !!!! Toi raesekoitus! Heti palautui mieleen etenkin tuon sinisen maku, se oli mun inhokki noista. Suklaarusinapäkki oli kyllä meillä aika tuttu näky! Mut joo hyi noi siniset…

  VastaaPoista
 4. Muistan! Kotikylän Siwassa oli noita, mutta ei meille kyllä perhepakkauksia hankittu arkena. Synttärinä tai nimpparina saattoi olla tuollainen, koska sekoitusboksin karkkimaut on hyvin muistissa. En inhonnut sitä sinistä karamellia. :) Oliskohan tuota sekoitusta sitten ollut myös pienemmässä pussissa?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Suosituinta musiikkia elokuussa 1997

Anttilan syysmuotia vuodelta 1993

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)