Spaissareita kainaloonKuva: Impulse.

Spice Girls jos mikä oli 1990-luvulla tuotteistettu, oikeastaan ennemmin tuote kuin yhtye. Oli koulutarvikkeita, nukkeja, kameroita, valokuvia, tarroja, tikkareita... Ja deodoranttia! Minullakin oli, tietysti, ja ihan kahden pullon verran.

Spice Girls -dödö oli (ainakin näin jälkiviisaasti ajatellen) ällömakeaa, mutta millainen muu tuoksu Spaissareihin olisi edes sopinut? Tuotteesta puuttuu vain se, että näitä olisi ollut viisi erilaista, jokaiselle tytölle omansa. Victorian olisi ollut hienostunut, Emman tikkarisen vaahtokarkkinen ja niin edelleen. Mutta tämä nyt kaiketi oli sellainen kaikki yhdistävä hajuste. Ja kukapa 11-vuotiaana ei tykkäisi tällaisesta! En voi uskoa kenenkään aikuisen käyttäneen kyseistä tuotetta.

Impulse-merkki on valmistanut lukuisia erilaisia hajusteita. Minulla oli myös Virosta ostettu toinenkin Impulse-dödö, nimeltään O2. Se oli sellaisessa kirkkaanvihreässä pullossa ja pidin sen tuoksusta ihan hirmuisesti! Pitäisinköhän edelleen?

Kommentit

 1. Löysin vuosi pari takaperin varastoa penkoessani ko. dödöpullon. En kai ollut raskinut lapsuudessani heittää tyhjää pulloakaan roskikseen. Mielestäni tuo tuoksui niin hyvälle, että varmaan voisin vielä tänäkin päivänä käyttää, jos tuollaisen saisin :D

  Spice Girls -tikkareista tulleita tarroja löysin myös ja ne ovat jossain "tallessa" vielä.

  Kaikkea mahdollista SG-kamaa sitä tulikin haalittua itselleen aikanaan :D

  VastaaPoista
 2. Aika paljon kaikkia Spaissareiden fanituotteita itsellekin kertyi, mutta tätä dödöä en ikinä saanut. Naapurilla taasen oli jopa KAKSI pulloa! Ai, että olin kade. :)Silloin vielä tuoksu oli maailman paras, mutta epäilenpä, että näin vanhempana tuommoinen ällömakea tuoksu ei varmaan toimis.

  VastaaPoista
 3. Oi mahtava! Mullakin oli tällainen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Metsoloiden lamakertomus

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Suosituinta musiikkia elokuussa 1997

Anttilan syysmuotia vuodelta 1993

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)