lauantai 30. toukokuuta 2015

MTV:n retrosarja: Ylitsepursuava Spice Girls -mania

Retro ja muistelu ovat muotia, sehän tiedetään. MTV:lläkin on nettisivuillaan oma retrosarjansa, jossa esitellään heidän omasta arkistostaan uutisia ja muita televisiopätkiä menneiltä vuosikymmeniltä.

Uusimmassa jaksossa mennään vuoteen 1998 ja nuoriin suomalaisiin Spice Girls -faneihin. Talvella 1998 tilanne oli äitynyt jo siihen pisteeseen, että tyttöjen kaikki rahat menivät Spaissarien fanikrääsään ja koulurauhakin järkkyi, eikä helpotusta ollut luvassa. Spice World the Movie tuli teattereihin ja keväällä oli luvassa konsertti Helsingissä. Ilmiö oli aikamoinen ja siispä uutisissa asti.

Tehtävä videon katseluun: montako Spice Girls -fanipaitaa näet? Tai erilaista fanituotetta? Mulla ei tosin ole vastauksia. Juttuun ja videoon siis tästä!

Monissa muissakin MTV:n Retro-sarjan osissa mennään 1990-luvulle. Tosin näin 90-luvun lapsena tämä Spice Girls -juttu on ainakin toistaiseksi sarjan ehdoton helmi. Kiitos MTV!

Kuvat kuvakaappauksia MTVretro-sarjasta.

4 kommenttia:

 1. Kehtaankohan täällä myöntää olevani vuonna 2000 syntynyt spaissarifani? :D itseasiassa meitä on aika paljon vaikka ei uskoisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spaissari-faniuden voi mielestäni tunnustaa ylpeydellä kuka vain ihan iästä riippumatta :)

   Poista
  2. Faniksi voi ryhtyä vaikka tänään :D

   Poista
 2. En ole koskaan aiemmin nähnyt tuota uutista! Sama ongelma on kouluissa ollut varmaan kaikkien muidenkin keräilykorttien kanssa mm. jalkapallokortit, Pokemon kortit...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.