Hummeripoikien maitobaari, 1993

Hummeripojat ovat teekkarikuorolaisia, jotka tekivät vuonna 1993 omaa lastenohjelmaa TV2:lle, Hummeripoikien maitobaari. Ohjelmassa viisi Hummeripoikaa pyöritti lapsille tarkoitettua maitobaaria.  He lohduttavat lapsia heidän ongelmissaan, tarjoilevat ruokaa ja pirtelöitä - ja laulavat! Sillä musiikilla ongelmat ratkotaan tässä tv-sarjassa. Kaikkiin tilanteisiin löytyy sopiva laulu.
Sarjaa löytyy useampi jakso Elävästä arkistosta, kas tässä. Teekkareista kun on kyse, on sarja myös puujalkahuumorin tyyssija. Esimerkiksi nauravat nakit viimeistellään kertomalla nakeille vitsi. Ja tämä ohjelma naurattaa kyllä aikuistakin. Hauskin ruoka on ehkäpä tårta på tårta på tårta på tårta: neljä kääretorttupalaa päällekkäin.

Välillä Hummeripojille tulee eteen tärkeä tehtävä, joka pitää suorittaa: he ovat näet myös supersankareita. Hum-biilillä he ajelevat auttamaan milloin ketäkin avuntarvitsijaa.

Hummeripojat on teekkareiden 5-henkinen lauluyhtye, joka julkaisee niin nuottikirjoja kuin levyjäkin. Yhtyeeseen kuuluvat Pasi Himanen, Ilkka Aaltonen, Lauri Kärnä, Jukka Vaari ja Timo Ranta-aho. Vuonna 1986 perustettu kvintetti on edelleen olemassa - ja Länsiväylässä vuonna 2011 julkaistussa jutussa luvattiin, totta kai, 50-vuotiskonserttia vuodelle 2036. Ja kyllähän nämä pojat osaavat laulaa! Hauskaa on sekin, että heidän laulunsa tässä ohjelmassa eivät tosiaan ole mitään Fröbelin palikat -tyyppistä lastenmusiikkia, vaan kaunista kuorolaulua. Kannattaa tsekata!

Muistaako joku ohjelman syksyltä 1993?

PS. Valion tuotteet ovat varsin näyttävästi esillä. Ohjelma sisältää tuotesijoittelua! Saatoin myös nähdä tiskillä Muumi-limsaa lasipulloissa, mutta se saattoi olla sellainen ylioptimistinen katse.
Sisältää myös vuoden 1993 lastenmuotia. Katsomien arvoista myös siksi!Kuvat kuvakaappauksia Elävästä arkistosta.

Kommentit

  1. Olin tuolloin 12.v. joten en ole koskaan kuullutkaan tai katsonut moista ohjelmaa. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Masse Majavasta Sipsu Simpanssiin - NamiNami!

Bikini-Barbeja ja kaupoista loppuvat eläinlääkärinuket