90-luvun lemmenpareja

Julkkisten seuraelämän seuraaminen on suurta hupia vuosikymmenestä riippumatta. Keiden kohtaloa sinä jännitit ysärillä?

Courtney Love ja Kurt Cobain.


Traagisimmasta päästä rakastavaisia olivat Nirvanan Kurt Cobain ja tyttöystävänsä, muusikko Courtney Love. Heidän tarinansa päättyi onnettomasti, kuten tiedämme, kun Kurt teki itsemurhan 27-vuotiaana vuonna 1994. Sitä ennen he kuitenkin ehtivät viettää yhteisiä aikoja, mennä naimisiin ja saada lapsen.

Kuninkaallisten piirien suhteet ovat tietysti täällä tasavaltamuotoisessa Suomessa myös kiinnostaneet monia, ja draamaa ja traagisuutta niissäkin 90-luvulla riitti. Erityisesti tietysti Englannin hovissa, kun Charles ja Diana erosivat ja Diana sittemmin menehtyi auto-onnettomuudessa vuonna 1997.

Kun kohta pääsette katsomaan kuvia Brad Pittin
hiustyylistä, voitte pitää tämänkin kuvan mielessänne.


Meillä Suomessa Renny Harlinin naiskuviot olivat vakiotavaraa iltapäivälehtien sivuilla. Vielä 1990-luvulla Harlin oli kansainvälisesti tunnetuimpia suomalaisia, tai siltä se ainakin Suomesta käsin näytti. Häntä pidettiin tosi isona starana, joka pääsi tekemään elokuvia Yhdysvalloissa asti. Sittemmin suuri glamour on tainnut hänen yltään kaikota. Vuonna 1993 Harlin tapaili Miss Suomi Tarja Smuraa, joskin suhde ei tainnut montaakaan kuukautta kestää. Sen jälkeen Suomi sai oikean Amerikan-miniän, kun rakkaudeksi tuli Geena Davis. He olivat naimisissa 1993-1998. Mikä paremmin nostaisikaan kollektiivisesti kaikkien suomalaisten itsetuntoa!


Victoria ja David vastakihlautuneina.
Huomaa Davidin tosi cool ysäritukka.
Ja Victoria hymyilee!


Hyviä aikoja olivat nekin, kun supersuositun Spice Girlsin Victoria kihlautui nuoren, lahjakkaan jalkapalloilija David Beckhamin kanssa. Heidän kuvioitaan seurattiin meillä saakka, voin vain kuvitella mitä julkisuus oli Briteissä. Victoria ja David avioituivat vuonna 1999. Verrattuna useimpiin 90-luvun julkkispareihiin todettakoon, että he ovat edelleen yhdessä.

Titanicin tähtiparia Kate Winslettia ja Leonardo DiCapriota yritettiin leipoa pariksi pitkään. Heidän suhteensa oli kuitenkin sisarellista laatua, vaikka moni yritti nähdä asiassa jotain ihan muuta ja ainakin Suosikin sivuilla asiasta taitettiin peistä. Joskus viime vuonna jomman kumman iltapäivälehden sivuilla oli juttu, jonka otsikossa luvattiin Kate Winsletin nyt kertovan totuuden hänen ja Leonardon suhteesta. Jännittävää! Ja mikä se oli? No, ystävyyshän se oli.

1990-luku oli myös sitä aikaa, kun Brad Pitt pyöritti vaikka ketä Hollywood-kaunottaria käsipuolessaan. Häneen liittyen muistan erityisen hyvin yhden Suosikissa olleen jutun ja sen kuvat. Siinä esitettiin, miten Brad Pitt on paitsi tapaillut monia näyttelijättäriä, myös vaihtanut tyyliä naisten mukaan. Se nauratti silloin ja itseasiassa huvittaa minua edelleen.

Kuten havaita saattaa, on Bradin hiustyyli aika-ajoin muuttunut.

 Bradin vaihtuvien hiustyylien lisäksi 90-luku oli aikaa, jolloin Britney oli vielä "kiltti tyttö" ja seurusteli Justin Timberlaken kanssa. Tom Cruise ja Nicole Kidmanin olivat naimisissa  ja esimerkiksi vuonna 1993 suosionsa huipulla olleen Beverly Hills 90210:n näyttelijöiden keskinäisistä suhteista juoruiltiin - ainakin Suosikissa.

Jännititkö sinä jonkun parin onnen puolesta?

Kommentit

 1. Tuo taisi kyllä olla aika harvinaista, että Victoria hymyili. Aina oli suu "mutrussa".

  VastaaPoista
 2. Uskon että Leo ja Kate oli jokaisen teinitytön lemppareita, tai ainakin moni olisi halunnut Katen tilalle ;D Ihana postaus jälleen kerran ♥

  VastaaPoista
 3. Satu v:
  Joos mäkin kiinnitin huomiota tuohon hymyyn, joka on vieläpä harvinaisen aidon ja onnellisen näköinen. Taisi olla rakastunut nainen ^_^

  Elina:
  Se olikin ihan hauskaa, miten siitä ainakin Suosikissa kirjoitettiin tyyliin "Onnea tytöt, hän on sinkku!", oli kyse sitten Bäkkäreitten Nickistä tai Leosta tai jostakusta muusta. Ihan kuin joku 12-vuotias Suosikin lukija nyt olisi omannut paljonkin tsäänssejä Leonardon suuntaan :D
  Kiitos kehuista <3

  VastaaPoista
 4. Muistan, kun Victoria ja David menivät kihloihin :D Siitä oli jossain uutisissakin :D Victoria poseerasi hymyillen monta kertaa, sitä ei vain muisteta :) Tässä muutama kuva: http://www.zigazig-ha.com/zgallery/displayimage.php?album=2911&pid=77647#top_display_media , http://www.zigazig-ha.com/zgallery/displayimage.php?album=1409&pid=85809#top_display_media

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Metsoloiden lamakertomus

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Suosituinta musiikkia elokuussa 1997

Anttilan syysmuotia vuodelta 1993

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)