Mikä oli 90-luvun paras suomalainen tv-sarja?

Tein tuohon vasemmalle pienen gallupin parhaasta 90-luvun kotimaisesta draamallisesta tv-sarjasta. Valitsin mukaan sarjoja, joita on esitetty vähintään 15-20 jaksoa, joten monia lyhyempiä tv-sarjoja (kuten Tähtilampun alla, Lämminveriset tai Tuliportaat) on jäänyt ulkopuolelle. Jos kuitenkin haluat antaa äänesi sarjalle, jota listassa ei ole, kommentoi vaikka tämän alle. Komedioita ei tässä ole mukana lainkaan. 

Kaikenlaisia perusteluja otetaan tietysti myös vastaan :)

Voit äänestää useampaa vaihtoehtoa!

PS. En takaa, että uusia postauksia olisi tulossa seuraavan viikon aikana, sillä minulla on kiireitä niin töiden kuin muutonkin vuoksi, mutta takaisin kyllä tullaan heti kun ehdin!

Kommentit

 1. Olipa muuten vaikea valita paras! Päädyin Ruusun aikaan, kukapa ei haluaisi puhuvaa koiraa ja vintillä kummittelevaa mummoa? :D

  VastaaPoista
 2. Mun lempparit oli ehdottomana ykkösenä Ruusun aika, sen lisäksi Blondi tuli taloon ja Ihmeidentekijät :) Metsoloitakin joskus katoin, mutta se ei ehkä ollut semmoselle pikkulikalle niin viihdyttävä.

  VastaaPoista
 3. Äänestin Metsoloita, koska... ne on Metsolat. Osaan jaksot suurinpiirtein ulkoa ja silti voisin katsoa vaikka heti uudestaan. Voi mitkä ilot ja surut yksi perhe kohtaa.

  VastaaPoista
 4. Vainko yksi? Siinä tapauksessa valitsen Metsolat - se on niin aito ja on näemmä kestänyt aikaakin kohtuu hyvin verrattuna moneen muuhun. Tuntuu uskottavalta, tuntuu todelliselta.

  ..Ja se Eevan lempeys!

  ---
  Ruusun aikaa rakastan myös aivan suunnattoman paljon, joten sille piiloääni.

  :)

  VastaaPoista
 5. Te voitte äänestää useampaa jos haluatte! Ainakin tuon gallup-jutun pitäisi hyväksyä useampi rasti per äänestäjä. Jos haluat(te), niin voitte muuttaa mieltänne ja äänestää uudelleen. :)

  VastaaPoista
 6. Joku muu, KYLLÄ ISÄ OSAA! Ihan paras, muita en edes tiedä.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Suosituinta musiikkia elokuussa 1997

Anttilan syysmuotia vuodelta 1993

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)