Mistä aiheesta Sinä haluaisit juttuja?

Heipä hei vain armas lukijani.

Näin kesällä päivitystahtini on ollut vähän aiempaa hiljaisempi, mutta ei huolta, ei tämä blogi minnekään ole katoamassa. Omat ideani eivät ole ehtyneet, mutta haluaisin kuitenkin kuulla teidän ideoita siitä, mistä aiheista haluaisitte lukea ja jutella. Ihan kaiken valtani huumassa tietysti sitten itse ajattelin päättää, mitä tulevaisuudessa käsittelen, luonnollisesti :D

Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita, tuossa sivupalkissa on myös pieni gallup tuollaisista yleisemmistä teemoista, mutta jos mielessäsi on jokin tietty tv-ohjelma, tuote, ilmiö, bändi tai jotain muuta, niin kommentoi ihmeessä vaikka tähän kirjoitukseen, ujoimmat voi lähettää sähköpostiakin :)

Kommentit

 1. Ite lukisin mieluiten leluista ja kaikenmaailman herkuista! Karkit yms. mitä ei mahdollisesti saa enää. ;)

  VastaaPoista
 2. Lautapeleistä olisi hauska saada juttua. Mieleen muistuvat ainakin legendaariset Kummituslinna (ja järjetön askartelu- ja kokoamisrumba ennen pelin alkua), Kalmankuja 13 ja Muuttuva labyrintti.

  VastaaPoista
 3. Oon ihan samaa mieltä noista peleistä, esimerkiksi erilaiset lautapelit ja muistepelit yms. Sitten kiinnostaisi kaikki koulutarvikkeet ja tarrat. Jossain vaiheessa oli ainakin sellasia kovia pehmeällä muovilla päällystettyjä penaaleja. Sitten kiinnostaa ruoka, ihan perus erilaiset arkiruoat ja vaikka ruokamainokset.

  VastaaPoista
 4. Jep, samoilla linjoilla edellisten kanssa; leluja, pelejä, koulujuttuja, ruokia, kirjoja... Kaikenlaiset mainokset on myös aina kivoja. :)

  VastaaPoista
 5. Hei,
  tuli nyt noin jälkikäteen mieleen, että haluaisin päivityksen kaikista tv-sarjoista, joita katsottiin koulun jälkeen kotiin tullessa esim. weird science http://www.youtube.com/watch?v=3UbDMtDSH84 tai blossom tai pelottaako yms.?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)

Ysäri-tietovisa

Bikini-Barbeja ja kaupoista loppuvat eläinlääkärinuket

Masse Majavasta Sipsu Simpanssiin - NamiNami!