Joskus legendaariset ysärituotteet palaavat tuotantoon. Koskahan tämä tapahtuisi metsätähtijogurtille? Siniselle Spiderman-limsalle? Ja kuka nyt mitäkin kaipaa. Kuinkahan monen tuotteen kohdalla kävisi lopulta niin että joutuisi toteamaan "aijaa ei tää ollutkaan sellaista kuin muistin"?

Muistatte ehkä nämä:


Nyt Kickers-sipsejä on taas kaupoissa, ollut ilmeisesti jo pari viikkoa. Jee! Ja vieläpä pysyvästi Estrellan tuotannossa, eivät vain kausituotteena. Muun muassa kuvia Kickersien tuotantoprosessista sekä kaikenmoista hehkutusta löytyy Estrella Suomen Facebook-ryhmästä. Itsekin Kickersit muistan ja kovana sipsi-ihmisenä olen erittäin tyytyväinen tästä ^_^

Kommentit

 1. Olen huomannut että jotkut asiat on vain hyvä jättää menneisyyteen. Niissä on vaan se joku taika, jonka pelkästään lapset voivat kokea, valitettavasti. :( Olen joskus mennyt järkyttämään ajan tasapainoa ja räpeltämään menneisyyteni juttuja, vain todetakseni että ne eivät enää aikuisena tuntuisi samalta...

  ...Mutta silti kyllä haaveilen villeissä unelmissani maistavani vielä kerran ysärin lopulla myytyä toffeen makuista Digimon-limua...

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä niin totta. Jos vaikka katsoo lapsuuden suosikkielokuvaa tai muuta, niin liian usein joutuu toteamaan mitä uskomatonta shaibaa se onkaan. Toisaalta on joukossa toki laadukkaitakin juttuja. Sama varmaan pätee karkkeihin yms. sellaiseen. Joskus muistot on parempi pitää vain muistoina eikä lähteä pilaamaan niitä.

  VastaaPoista
 3. Satutko Tuuve muistamaan ysärin loppupuolella, ehkä joskus 96-97 myynnissä olleen kirkkaanvärisen omenanmakuisen On/Off-limsan? Muistaakseni Olvin tuote. Tahdon sen takaisin, mutta tyytyisin siihenkin jos näkisin edes kuvan pullosta jossakin. Sadly, no such luck.

  VastaaPoista
 4. En kyllä muista tuollaista on/off-limsaa. Voi olla että näyttäisi tutulta, jos kuva tulisi jostain vastaan. Kunpa löytäisin sellaisen jostain!

  Adressit.comissa näyttäisi olevan adressikin tuotteen palauttamisesta kauppoihin :) Sen mukaan sitä tosin myytiin vuoden 2000 tienoilla, mutta vain vähän aikaa. Joku taas on muistellut sitä olleen sekä omenan että mansikan makuisena. Jännää! Mansikanmakuisia limsoja ei juurikaan ole, paitsi nyt toki muumilimsa.

  http://www.adressit.com/on_off

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Suosituinta musiikkia elokuussa 1997

Anttilan syysmuotia vuodelta 1993

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)