Radiovinkki: Pystäreitä ja neonvärejä - Ysärin hiustyyliä

Yle Areena on ihan helmi, ihan niin kuin Ylen Elävä Arkistokin (voisin melkein saada jonkun palkkion tästä ainaisesta Yleisradion kehumisesta...), ja löysin sieltä aivan vahingossa tänään jotain erityisen kiinnostavaa. Nimittäin Tästä elämästä -nimisen radiosarjan, joka käsittelee hiukan kaikkea arkista asiaa, ihan tästä elämästä siis. Ajankohtaisempien aiheiden lisäksi menneitäkin muistellaan. Erityisesti teitä ja meitä saattaisi kiinnostaa 11. kesäkuuta tullut jakso Pystäreitä ja neonvärejä. Tämän 14 minuutin pätkän ehtii teistä kuunnella kuka vain :) (kuunneltavissa myös ulkomailla, vink vink!!)

Melrose Placen Jane. Hänetkin mainitaan.


Yhdeksänkymmentäluvun tyyliä ja muotia luvassa!

Eli mitä siis? "Parikymmentä vuotta sitten tytöt värkkäilivät etutukkaansa kaaren tai juppikukkulan ja pojat sukivat pystytukkaansa. Kaduilla näkee taas ysärihelmiä: maksihelmoja, kukkakuoseja, napapaitoja ja neonvärejä. 90-luvulla nuoruutensa elänyttä ysärimuoti saattaa hirvittää, mutta ei auta: trendikäs esimerkiksi värjää nyt hiuksensa kirkkaalla värillä tai hennon pastellisella, kuten tehtiin aikoinaankin. Mutta onko aika jo kypsä pystytukan uudelleen tulemiselle? Tigin trendikoordinaattorina ja parturi-kampaajana työskentelevän Mikko Vainion kanssa 80- ja 90-luvun hiustyylejä muistelee Reetta Arvila."

Vaikutteita haetaan tässä muun muassa Melrose Placesta ja Beverly Hillsistä.

Niinhän se on, että kaikki kiertää, ja ysäri on jälleen muodissa. Sori vaan, nyt etsitään käsiin kreppirauta ja hapsutetaan napapaidan hihat!


Kommentit

  1. Oli kieltämättä huvittavaa huomata että kauppoihin alkoi ilmestyä hapsu-hihaisia ja helmaisia paitoja, olin vähän että "Heeeei, mä muistan nää!" xDDDD Melkein toivoisin että 90-muotivillitys kasvaisi isommaksi, koska se oli koomista jo silloin :D Ja siitä tulee mukavan nostalginen olo <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Masse Majavasta Sipsu Simpanssiin - NamiNami!

Bikini-Barbeja ja kaupoista loppuvat eläinlääkärinuket