Fii

Eipä taida Fiitä enää kauppojen hyllyiltä kosmetiikkaosastolta löytyä. Ysärilehdistä näitä Fii-deodoranttimainoksia löytyy kuitenkin pilvin pimein, ja yhtälailla näitä taisi yhdellä jos toisellakin tytöllä olla. "Suihketta kainaloon" siispä, tai vaikka ihan sipaisukin, kyllä kelpaa eurodancen tahtiin ketkuttaa eikä läikkiä tule paitojen kainaloihin. Saattoi minullakin tällaista olla, mutten ole ihan varma. Fii Broadway


Fii Pikkumusta

MUOKS. 
Tällainen tuli vastaan nopeasti. Eli siis maailman rupuisin kuva, mutta kyllä siellä on Fiitä kaikkien muiden putiloiden seassa, ja vuosihan on 1991.


Kommentit

 1. Jossain lehdessä oli usein kilpailu, jossa saattoi voittaa noita. Mulla ei koskaan ollut (enkä voittanut, vaikka osallistuin monesti). Muistan kumminkin, että ne värikkäät pullot olivat mielestäni kauheen hienoja. Nää muistoni lienevät kuitenkin 2000-luvun alusta.

  VastaaPoista
 2. Nämä mainokset ovat suunnilleen vuosilta 1998 tai 1999, en nyt jaksa tarkistaa. Läheltä millenniumia siis kuitenkin. En oikeen tiedä, koska valmistus ja/tai myynti on lopetettu :/

  VastaaPoista
 3. Se on jännä, miten joitain juttuja yhdistää päässään. Tästä mulle tuli nimittäin mieleen Lehmiksen kioskirakennuksen naisten pukuhuone :D Suihkeet saattoivat kyllä olla jotain muutakin merkkiä kuin Fiitä.

  VastaaPoista
 4. aniiti: NIIN MULLEKIN!!!! :'D (en vaan kirjottanut sitä tähän, mut siis nimenomaan se lehmiksen pukuhuone!)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Ysäri-tietovisa

Masse Majavasta Sipsu Simpanssiin - NamiNami!

Bikini-Barbeja ja kaupoista loppuvat eläinlääkärinuket