Spice Girlsien Istanbulin keikka

Kun oli nuori, niin... No, monia asioita.

Kun olin nuori, Spice Girls oli hirmuisen suosittu. Kun olin nuori, oli vhs:t. Ja kun olin nuori, meillä oli vhs:llä tv:sta nauhoitettuna kaksi Spice Girlsien keikkaa. Toinen oli Istanbulin keikka vuodelta 1997 (se julkaistiin silloin aikanaan myös ihan virallisella vhs:lla, ties vaikka dvd:lläkin). Ja toinen oli joku muu, uudempi keikka. Siinä meinaan Geri ei enää ollut mukana.

Ja kuinka niitä katsottiin! Ja kuinka piirsinkään kuvia Spaissareiden jäsenistä sen vhs:n perusteella. Keikka oli musta aivan ihana, itse musiikin ja faniuteni lisäksi siksikin, että maustetytöt vaihtoivat keikalla vaatteita melkein jokaisessa välissä.  Ja tytöt olivat tietysti niin nättejä ja ihania, Emmalla upeat (no, nykyisellään ehkä "upeat") latvoista pinkeiksi värjätyt hiukset ja Mel B:llä ihan muuten vaan värikkäät hiukset.

Ja juuri huomasin, että keikasta löytyy YouTubesta paitsi pätkiä, myös ihan koko keikka! Aww ^^ Laadultaan tuo video on suunnilleen samaa luokkaa kuin se 67 kertaa edestakaisin kelattu ja väännetty veehooässäkin.


Ja vaikken ole nähnyt tätä performanssia 1990-luvun jälkeen, on hämmentävää miten hyvin muistan kaiken silti. Onhan tätä katsottu! Voin meinaan sanoa, että välillä menee kylmät väreet pitkin käsivarsia.

Onkos tää kellekään muulle tuttu entuudestaan?

PS. Sitä en kyllä muistanut, että Spaissareilla oli niin paljon huonoja biisejä.

Kommentit

 1. kulutettu on sama VHS täälläkin loppuun asti silloin joskus :) Vieläkin löytyy SpiceGirl tarrat albumista (niitähän sai siis persikanmakuisten purkkatikkareiden mukana Ärrältä)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oma tarra-albumini on kadonnut :( Mutta purkkatikkarit muistat kuin eilisenpäivän, ne olivat niiiin hyviä :D

   Poista
 2. Mullakin on ne tarrat edelleen tarrakirjassa :D Mutta ne spaissareiden elokuvasta tehdyt tarrat, joita kerättiin kirjaan, ei oo enää tallella. Muinoin hyvä laulu ja nyt hyvä laulu on tietty kaks eri asiaa, mutta onhan ne kaikki nostalgisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikesta Spaissareihin liittyvästä on toki tulossa vielä paljon lisää juttua :)
   Mulla oli myös sellainen elokuvatarrakirja. Sitäkään ei oo näkynyt. Ehkä se on piilossa yhdessä niiden muiden tarrojen kanssa.

   Enkä mä tiiä tykkäsinkö kuinka paljon Spaissareista silloin 90-luvullakaan. Tai siis että tykkäsin niistä, mutta entä musiikista? Inhosin jo silloin osaa lauluista, osasta tietysti tykkäsin tosi paljon. Mieltymykset taitaa olla pääosin samat edelleen.

   Poista
 3. Mahtava blogi, oli pakko liittyä heti lukijaksi. :) Itsekin samaa ikäluokkaa ja monet postaukset täällä ovat niin tuttuja, niin tuttuja. Mm. nuo nappiverkkarit olivat tosin(onneksi?) jo päässeet unohtumaan. ;)

  Ja tässä Istanbulin keikassa oli silloin taikaa. Sitä nauhaa minäkin kelasin lopusta aina uudelleen alkuun. Ja ne Emman pinkit latvat olivat tosiaan niin hienot, ettei mitään järkeä, ja mulla oli tollaset valkoiset Spice Girls-kengät, ja ai että, kun olin niin ylpeä niistä. :)
  Ah, muistoja. :)

  VastaaPoista
 4. Kivaa että löysit tänne! :)
  Saa myös ehdottaa tulevia blogausaiheita.

  VastaaPoista
 5. Spaissarit oli parasta silloin ja nyt. Lontoon olympialaisten paluukeikkaa katsellessa meinasi tulla innostuksesta pissaa housuun. Mulla on edelleen kansiollinen (ei kylläkään virallinen Spaissari-kansio :() niitä Spice Girls-fanikuvia. Muistan kuinka niitä ajettiin pyörällä hakemaan ärrältä aina kun viikkorahat napsahti käteen. Poikabändejä sen sijaan inhosin, koska ne oli ihan lällyjä ja hei GIRL POWER!

  VastaaPoista
 6. Ei Spaissareilla ollut yhtään huonoa biisiä :D Tätä konserttia tuli katsottua kerta jos toinenkin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, muru! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikaopas: 90-luvun teemabileet

Metsoloiden lamakertomus

Ysärin alun Barbiet ystävineen (Barbie #2)

Kaupan kylmähyllyllä - Valion 1990-luvun tuotteita

Kaikkien aikojen myydyin Barbie ja pari kohua (Barbie #3)

Ysäri-tietovisa

Bikini-Barbeja ja kaupoista loppuvat eläinlääkärinuket

Masse Majavasta Sipsu Simpanssiin - NamiNami!